הליבוט עם יין אורז
הליבוט עם יין אורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 152 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. אם יש לך מירין, פלפל, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו הליבוט אפוי לימון ויין, הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין, ו הליבוט בגריל ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר שאינו מקל על חום בינוני. מבשלים שאלוט ושום בעדינות עד ריחני, אבל לא חום. מערבבים ברוטב שעועית שחורה, יין אורז ורוטב סויה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
הסר מהחום, ומערבבים בחומץ; להפריש.
תייבש את הדג. לשפשף עם שמן שומשום ומפזרים פלפל. מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
גריל דגים במשך כ 5 דקות לכל צד, או רק עד מבושל דרך.
מגישים עם רוטב נשפך על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה