קושיקל
מוכן ב11 דק.
מנות2
ציון בריאות59
מגזין

הליבוט עם סלט זית קצוץ

הליבוט עם סלט זית קצוץ
הליבוט עם סלט זית קצוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך 2 פלפל קלוי, זיתים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית, הליבוט מאודה עם סלט קינואה לימון זית, ו הליבוט בגריל עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון-סלסה זית ירוקה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.