הליבוט עם עשבי תיבול & צלפים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך זיתים, עלי כוסברה, עלי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 8 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, ו הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים.
הוראות
1
מניחים בצל, פטרוזיליה, כוסברה, גרידת לימון, מיץ לימון, זיתים, צלפים, שום ופלפל במעבד מזון; דופק כמה פעמים לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים שמן ותהליך, מגרדים את הצדדים כמה פעמים, עד צורות להדביק דמוי פסטו. פט הליבוט עם משחת העשבים. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.מחממים תנור ל 232°. מעיל צלחת אפייה 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. מסדרים את הליבוט בצלחת וכפית כל תערובת עשב נוספת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
הליבוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים, חשוף, עד הדג הוא אטום במרכז, 15 עד 20 דקות.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.