קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

הליבוט עם פפיטס, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום

הליבוט עם פפיטס, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום
הליבוט עם Pepitas, צלפים, עגבניות שרי, בזיליקום נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. אם יש לך בזיליקום קרוע, מלח כשר, pepitas, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, סנאפר אדום של חתול קורה עם Pepitas, צלפים, עגבניות שרי, ו פסטת עניבת פרפר עם עגבניות שרי, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני-נמוך, טוסט pepitas קלות. אל תרשה להם להשחים. ברגע שאתה מתחיל להריח אותם, להסיר את המחבת מהחום ולהעביר לצלחת גדולה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את הליבוט משני הצדדים עם 1 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים את השמן במחבת גדולה עם ידית אטומה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את פילה העור בצד בשמן חם לצרוב עד הדג מתחיל להפוך צבע, 2 עד 3 דקות. הפוך את הפילה והוסף את מיץ הלימון, היין והחמאה למחבת. ברגע שהחמאה נמסה והופכת להקציפה, מוסיפים את הצלפים והעגבניות ומבשלים עד שהעגבניות משחררות קצת מיצים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את המחבת בתנור עד הדג מבושל דרך, 7 עד 10 דקות. להשרות את הדגים עם כמה מיצים ולהעביר צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את בזיליקום קרוע הכוס, pepitas, ואת כפית המלח הנותרת למיצי המחבת ומערבבים עד הבזיליקום הוא נבול מעט. כפית את התערובת על הדגים, מקשטים עם עלי בזיליקום טריים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.