הליבוט עם פפיטס, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום
הליבוט עם Pepitas, צלפים, עגבניות שרי, בזיליקום נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. אם יש לך בזיליקום קרוע, מלח כשר, pepitas, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, סנאפר אדום של חתול קורה עם Pepitas, צלפים, עגבניות שרי, ו פסטת עניבת פרפר עם עגבניות שרי, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני-נמוך, טוסט pepitas קלות. אל תרשה להם להשחים. ברגע שאתה מתחיל להריח אותם, להסיר את המחבת מהחום ולהעביר לצלחת גדולה. תניח בצד.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מפזרים את הליבוט משני הצדדים עם 1 כפית מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה עם ידית אטומה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב אבל לא מעשן.
מניחים את פילה העור בצד בשמן חם לצרוב עד הדג מתחיל להפוך צבע, 2 עד 3 דקות. הפוך את הפילה והוסף את מיץ הלימון, היין והחמאה למחבת. ברגע שהחמאה נמסה והופכת להקציפה, מוסיפים את הצלפים והעגבניות ומבשלים עד שהעגבניות משחררות קצת מיצים, בערך 1 דקה.
מניחים את המחבת בתנור עד הדג מבושל דרך, 7 עד 10 דקות. להשרות את הדגים עם כמה מיצים ולהעביר צלחות הגשה.
מוסיפים את בזיליקום קרוע הכוס, pepitas, ואת כפית המלח הנותרת למיצי המחבת ומערבבים עד הבזיליקום הוא נבול מעט. כפית את התערובת על הדגים, מקשטים עם עלי בזיליקום טריים, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.