קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון

הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון
הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת לימון, פילה הליבוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים, דג מטוגן במחבת עם רוטב לימון שמנת וצלפים, ו ביצים ממולאות עם צלפים מטוגנים, לימון ופטרוזיליה.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את הצלפים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3
מסננים את הצלפים ומתייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את גרידת הלימון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתחיל חום, כ 40 שניות. עם כפית מחוררת, להעביר את ההתלהבות מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
לדלות את הצלפים בקמח ולנער כל עודף. מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
7
מוסיף את הצלפים ומטגנים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך משחימים, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הצלפים מגבות נייר לניקוז. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה ופריכה בתחתית, כ 4 דקות. הפעל את הפילה ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים את הדג לצלחות ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהוא מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את מיץ הלימון ומסירים מהחום. מערבולת בחמאה עד מומס ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
לטפטף את הרוטב על הליבוט, העליון עם גרידת לימון מטוגן וצלפים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הליבוטהליבוט
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מגישים את צלפים מטוגנים וגרידת לימון על פיצה, עוף בגריל, בסלטים או בחביתה.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו