הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון
הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת לימון, פילה הליבוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים, דג מטוגן במחבת עם רוטב לימון שמנת וצלפים, ו ביצים ממולאות עם צלפים מטוגנים, לימון ופטרוזיליה.
הוראות
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה.
מוסיף את הצלפים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מסננים את הצלפים ומתייבשים עם מגבות נייר.
במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את גרידת הלימון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתחיל חום, כ 40 שניות. עם כפית מחוררת, להעביר את ההתלהבות מגבות נייר לניקוז.
לדלות את הצלפים בקמח ולנער כל עודף. מחממים את שמן הזית.
מוסיף את הצלפים ומטגנים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך משחימים, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הצלפים מגבות נייר לניקוז. מחק את המחבת.
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה ופריכה בתחתית, כ 4 דקות. הפעל את הפילה ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 4 דקות יותר.
מעבירים את הדג לצלחות ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהוא מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומסירים מהחום. מערבולת בחמאה עד מומס ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
לטפטף את הרוטב על הליבוט, העליון עם גרידת לימון מטוגן וצלפים ומגישים.
מגישים את צלפים מטוגנים וגרידת לימון על פיצה, עוף בגריל, בסלטים או בחביתה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו