הליבוט עם רוטב פוטנסקה גולמי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט עם רוטב פוטנסקה גולמי, כריכי הליבוט עם רוטב פוטנסקה צלוי, ו פוטנסקה הליבוט.
הוראות
מחבת גריל Preheat או גריל חיצוני לחום בינוני עד גבוה.
מעיל את הדגים בשמן זית כתית נוספת ומתבלים במלח ופלפל. לבשל דגים במשך כ 3 עד 4 דקות בכל צד עד המשרד, מבושל דרך ומסומן באופן שווה. לחם צ ' אר על הגריל 1 דקה בכל צד.
בעוד דגים מבשלים, בתחתית קערה בינונית, לשלב ממרח אנשובי, שום מגורד, פתיתי פלפל אדום,גרידת ומיץ לימון לטאטא בשמן זית כתית 1/4 כוס.
מוסיפים צלפים, זיתים, פטרוזיליה ועגבניות. לזרוק ולבלות עם פלפל שחור, לפי הטעם.
מגישים לחם עם הרבה סלסה ודגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.