הליבוט עם רוטב קארי קוקוס-אדום
המתכון הליבוט עם רוטב קארי קוקוס אדום יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה הליבוט, כוסברה טחון, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, קארי קוקוס הליבוט, ו האליבוט W / קוקוס וקארי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים למחבת.
מוסיפים בצל, בצל ירוק, וג ' ינג ' ר; מטוגנים 2 דקות. מערבבים בחלב קוקוס ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך כוסברה). מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים בזיליקום ומיץ.
שלב 1 1/2 כוסות מים 3/4 כוס אורז בסמטי בסיר בינוני; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות. מערבבים ב 2 כוסות קצוץ בייבי בוק צ ' וי; לכסות ולבשל 8 דקות או עד הנוזל נספג.
שלב 1/2 כפות רוטב סויה דל נתרן, 1 כף מיץ ליים טרי, 1/2 כפית סוכר, ו 1/2 כפית שמן שומשום כהה; מערבבים לתוך תערובת אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס