הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, פטרוזיליה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית, סטייק הליבוט צרוב עם שעועית בייקון להתענג, ו הליבוט עם קוסקוס זית ופלפל.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 1/4 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים הליבוט באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה. בזהירות להסיר דגים מחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים 2 1/4 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; saut 1 דקה.
מוסיפים פלפל ו-3 המרכיבים הבאים (דרך פפריקה); מטוגנים 3 דקות או עד שהפלפלפל רך. מוסיפים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.