קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

הליבוט צרוב על לימון Tabbouleh

הליבוט צרוב על לימון Tabbouleh
המתכון צרוב הליבוט על לימון Tabbouleh יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בערך 40 דקות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, ו מחבת צרובה הליבוט עם רוטב שמיר לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבורגור ו 1 כפית מלח, ואז לשפוך 1 1/2 כוסות מים רותחים על התערובת. לכסות ולתת לשבת עד שהמים נספגים, 20 עד 30 דקות. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה, לשלב שמן זית, קליפת לימון, מיץ לימון, 1/2 כפית פלפל, נענע, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים רוטב על בולגור מבושל ומערבבים למעיל. מערבבים בצלים ירוקים וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
בולגור מבושלבולגור מבושל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
4
מפזרים את שני הצדדים של הליבוט עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים שמן, ואז הליבוט. לבשל, מפנה פעם אחת, עד דגים הוא אטום במרכז, על 10 דקות סך לכל סנטימטר של עובי.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
תל tabbouleh על צלחות העליון עם הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
8
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.