הליבוט קבב עם קישואים ועגבניות ענבים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הליבוט קבב עם קישואים ועגבניות ענבים יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 253 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שיפודי במבוק אינץ', קישואים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו הליבוט קבב עם קישואים ועגבניות ענבים, קישואים ועגבניות ענבים בפסטו עם פטה, ו הליבוט עם עגבניות, רוזמרין, וקישואים בחבילות נייר (מתכונים דומים).
הוראות
חצי קישואים לאורך ולאחר מכן לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
יוצקים על 3 עד 4 כפות שמן זית למחבת גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקישואים ומתבלים בנדיבות עם מלח.
לטגן עד קישואים מתחיל להתרכך, אבל הוא לא מבושל לחלוטין, על 5 דקות.
בינתיים, לחתוך את הדגים לקוביות 1 אינץ ' לקבבים ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את העגבניות ואת שמן הזית שנותר, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח, פלפל ואורגנו. לזרוק עד דגים ועגבניות מצופים היטב.
להרכיב שיפודים ושופכים את המרינדה הנותרים מעליהם. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לצלות. שיפודים ניתן להשאיר להשרות במשך 30 דקות אבל לא יותר מ 1 1/2 שעות מאז מיץ לימון יתחיל" לבשל " את הדגים.
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
שיפודי גריל ו baste עם המרינדה הנותרים, מפנה פעם אחת אחרי כמה דקות בצד הראשון, עד דגים הוא רק מבושל דרך אבל לא מתקלף בנפרד, על 7 עד 9 דקות בסך הכל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.