קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

הליבוט קלוי ברוטב זית ירוק

הליבוט קלוי ברוטב זית ירוק
הליבוט קלוי עם רוטב זית ירוק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי, הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בצלחת גדולה, רדודה, מערבבים 2 כפות של מיץ לימון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים את פילה הליבוט ופונים למעיל. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
4
במחבת בינונית, לשלב את מלאי הדגים, יין, שאלוט, גרגרי פלפל לבנים, עלה דפנה ואת 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
מלאי דגיםמלאי דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 2/3 כוס, על 10 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל לבן ומעבירים אותם לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בשליש העליון של התנור עד שזה עתה בישל, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוסיפים את הזיתים לרוטב השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
יוצקים כל מיצי דגים שהצטברו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחמאה עד incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לבן. הגדר את פילה הליבוט על צלחות מחוממות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו