הליבוט קלוי ברוטב עשבי תיבול טריים
הליבוט קלוי עם רוטב עשבי תיבול טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 378 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, מרג'ורם, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט קלוי ברוטב עשבי תיבול טריים, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו הליבוט קלוי עם ויניגרט עשבי הדר חם & קלוי.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם 1 כף שמן זית, 1 כפית שום טחון והיין.
מורחים את הפירורים על צלחת עוגה וטוסט במשך 8 דקות, או עד השחמה קלה.
בינתיים, בקערה, לשלב את 1/2 כוס שמן עם פטרוזיליה, ארוגולה, מרג ' ורם, אורגנו, חומץ ואת 1 כפית הנותרים של שום. מתבלים את רוטב העשב במלח ופלפל.
שמן קל צלחת אפייה גדולה. מסדרים את פילה הליבוט בצלחת, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 8 דקות.
מפזרים את הדג עם פירורי הלחם הקלויים ואופים במשך כ 8 דקות יותר, או עד הדג מבושל דרך.
מעבירים את הדגים לצלחות, טפטוף עם רוטב עשבי תיבול ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו