הליבוט קלוי עם שעועית וסלט מנטה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, פילה הליבוט חתוך במרכזו, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלט הליבוט ואפרסק עם ויניגרט לימון נענע, סלט אפונה קר, ו הליבוט קלוי איטי עם אספרגוס מגולח וסלט שומר.
הוראות
1
דגים: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן או צלחת אפייה זכוכית עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון, 3 כפות שמן זית, שום, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את התערובת לתוך שקית פלסטיק sealable או צלחת אפיית זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיפים את הליבוט ומעילים אותו עם תערובת הלימון. להכניס למקרר במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
קליפות מלימון
5
הסר את הליבוט מן המרינדה ולסדר אותם על תבנית אפייה מוכן. צולים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
הליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את שאלוט ופלפל פעמון אדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם רכים ושקופים, על 6 דקות. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף את האפונה, מנטה קצוצה, גרידת לימון, קורנית.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעליים
שאלוט, מגורר או טחון
2 כוסות שיני שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
טפטוף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.