הליבוט של דייב ליברמן עם שקדים ועשבים
הליבוט אפוי שקדים ועשב של דייב ליברמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1226 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, שקדים, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הפטוצ'יני אלפרדו של דייב ליברמן, פסטה פסטו בקיץ של דייב ליברמן, ו ביצי דייב ליברמן ברוטב אנצ'ו-עגבניות.
הוראות
לזרוק שמן זית, מיץ לימון גרידה, שקדים, שום ופטרוזיליה לתוך קערת ערבוב.
מניחים הליבוט על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר אלומיניום. מתבלים קלות במלח ופלפל שחור וטפטוף בשמן זית.מחלקים תערובת שקדים ועשבים בין 4 חתיכות של דגים וחלק על כל חתיכה כדי ליצור ציפוי חלק.
אופים ב 400degF עד תערובת שקדים הוא מעט חום דגים מבושל דרך פתיתים בקלות; על 15 דקות.