המבורגר בקר במשקל שלושה פאונד לשישה על לחם כפרי
המתכון המבורגר בקר שלוש פאונד אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), לחם כפרי עבור מכונת הלחם, ו בשר בקר כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: סל גריל בסדר רשת או כל מסננת מתכת
מחממים גריל גז גבוה או להצית את הפחם. כאשר הגריל חם, לנקות מתלה הגריל שלך. להקטין את הטמפרטורה בינונית גבוהה (עבור גריל גז בלבד) מברשת או לנגב קצת שמן על מתלה הגריל.
מחלקים את הבשר הטחון לשתי מנות שוות. קו 9 אינץ ' עגול עוגת פח עם ניילון נצמד. בעדינות לדחוף חצי בשר לתוך הפח. אל תלחץ חזק מדי.
מניחים יריעת פלסטיק נוספת על משטח עבודה והופכים את הפח כך שפטיצת הבשר בצורת קופצת החוצה על עטיפת הפלסטיק. קו בדיל העוגה עם ניילון לעטוף שוב. בעדינות לדחוף את מחצית הבשר הנותרים לתוך הפח ולשמור אותו לפח לרגע.
מפזרים את החלק העליון של כל קציצה עם מלח ופלפל. כפית את הגבינה על הקציצה עדיין בפחית.
מורחים את הגבינה כדי לכסות את הבשר, אבל להשאיר על שולי 1/2 אינץ חשף סביב הקצה. השתמש פלסטיק גלישת בטנה כדי להסיר את הקציצה מהפח ולהעיף אותו על פטי הלא גבינה. אתה רוצה את הצדדים מתובלים של הבשר פונה יחד, עם הגבינה דחוקה בין. לחץ קלות על 2 קציצות יחד בכל רחבי הקצה.
מפזרים את החלק העליון של ההמבורגר עם מלח ופלפל.
לנגב קליפת פיצה עם קצת שמן ולהעביר את ההמבורגר לגריל באמצעות הקליפה. סגור את מכסה הגריל ומבשל עד תחתית הקציצה מראה סימני גריל, 8 עד 9 דקות. שפריץ קצת ספריי nonstick על גבי ההמבורגר, ואז להעיף ולבשל, 8 עד 9 דקות. בעדינות להעביר את ההמבורגר מבושל מגש גדול ולתת לנוח, על 15 דקות.
חצי את הלחם לרוחב אופקית כך שהוא יוצר לחמניה. אם אתה רוצה, אתה יכול טוסט שני חצאים קלות על הגריל.
מעבירים את ההמבורגר לחצי התחתון של הלחם. כפית על רוטב בלסמי דובדבן-לבן בינג בגריל וסגור את ההמבורגר עם החלק העליון של הלחם. פורסים את ההמבורגר ל-6 טריזים, כאילו חותכים פיצה ומגישים.
טחינה טרייה חשובה לא פחות. בחר סטייקים צ ' אק מן הקצבים שלך ולבקש מהם לטחון את הבשר בזמן שאתה מחכה, באותו יום אתה מתכנן לבשל אותם במידת האפשר. אפילו הקצב מהסופרמרקט המקומי שלך ישמח לעשות את זה בשבילך.
פרי קיץ, כאשר ניתן סיבוב מהיר על הגריל, מקבל טאנג מעושן, מחניק שעובד היטב עם גבינת עיזים על המבורגר. זה גם עובד טוב כמו ציפוי עבור המבורגר הודו, חזה עוף או צלע חזיר צלוי או ירך חזיר.
דובדבנים בינג אדום כהה הם יפים ברוטב זה, אבל אתה יכול גם להשתמש בשילוב של דובדבנים עם משמשים, אפרסקים או כל פרי אבן. אני אוהב לצלות דובדבנים ואז לבער אותם; אתה מאבד פחות מיץ ככה. עבור פירות אבן, לחתוך את הפרי לשניים, להסיר את הבור, לתת את הפרי לשפשף אור של שמן זית משני הצדדים ולאחר מכן גריל, על 2 דקות בכל צד.
מחממים גריל גז או גריל פחם לחום בינוני-חם. גריל פחם יהיה זוהר אדום תחת אפר אפור כאשר בטמפרטורה זו. (לחלופין, גריל את הדובדבנים במחבת גריל חם על אש גבוהה על הכיריים.)
יוצקים את הדובדבנים לתוך סל גריל משובח או כל מסננת מתכת, ומניחים את הסל על הגריל. מבשלים עד בהיר ומעושן, אבל לא חרוך, על 4 דקות. תנו לסל שייק טוב כל 20 עד 30 שניות, כך שהדובדבנים יתחממו. לאחר 3 דקות, לטעום דובדבן כדי לראות אם זה מעושן מספיק. תוריד את הסל מהחום ותן לדובדבנים להתקרר, בערך 5 דקות.
תחצי את הדובדבנים מעל קערה, ותשמרי את כל מיץ הדובדבנים שאת יכולה. זרוק את הבורות. ממיסים את החמאה על אש בינונית גבוהה בסיר גדול או במחבת, או על הגריל או על התנור. כאשר החמאה היא קצף, להוסיף את שאלוט ומערבבים. מבשלים את שאלוט עד שהם מתחילים להראות קצת צבע, על 2 דקות. מערבבים בחומץ וסוכר חום.
מוסיפים את הדובדבנים לסיר עם כל מיץ שמורות. מבשלים עד קצת syrupy, על 3 דקות.
מוסיף את המלח והפלפל, טעם, ולהוסיף תיבול יותר אם אתה רוצה.
זה יכול להיות מאוחסן במקרר, מכוסה היטב, במשך 3 עד 4 ימים.