המבורגר בקר וטלה עם צ'דר ורמולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים בשר-ו-כבש עם צ'דר Remoulade צלפים. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה של מזון ויין דורש מיונז, חרדל מלא, שן שום, מלח ופלפל כשרים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המבורגר בקר וטלה עם צ'דר ורמולד, Caper-Remoulade לימון, ו פיסטוק, טלה ובורגר בקר.
הוראות
תדליק גריל. במעבד מזון מיני, דופק את cornichons עם עלי פטרוזיליה, צלפים ושום שן עד קצוץ דק.
מוסיפים את המיונז ואת החרדל ואת הדופק עד מעורבב.
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות את הבשר הטחון עם טלה הקרקע ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. טופס תערובת הבשר לתוך ארבע 1 אינץ ' עבה קציצות ולעשות חריץ קל במרכז כל אחד עם האגודל. מתבלים את ההמבורגרים במלח ופלפל.
גריל חצאי מאפין אנגלית לחתוך את הצד עד קלוי, על 1 דקה. תהפכו את המאפינס והגריל לעוד 30 שניות.
העברת משטח עבודה לחתוך בצד למעלה ולהפיץ את החצאים התחתונים של מאפינס עם remoulade caper.
גריל ההמבורגרים על חום גבוה עד שהם חרוכים יפה בתחתית, על 4 דקות. הפוך את ההמבורגרים, מעל אותם עם גבינת צ ' דר וגריל עד מבושל עד בינוני והגבינה נמסה, כ 4 דקות יותר.
להעביר את ההמבורגרים למאפינס האנגלי הקלוי ולתת לנוח במשך 5 דקות. למעלה המבורגרים עם עגבניות ומלפפונים אם תרצה, לסגור את ההמבורגרים ולהגיש.