המבורגר בקר ופטריות בגריל
המבורגר בקר ופטריות בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 723 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה פשוט מתכונים דורש בשר טחון, גבינה שוויצרית, רוטב ווסטרשייר, ובצל. 542 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: המבורגר גבינה ים תיכוני בגריל, בשר בקר ופטה, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו המבורגר פטריות פורטבלו בגריל.
הוראות
לעבד את הפטריות המיובשות במעבד מזון, או מטחנת קפה נקייה (לטחון כמה אורז גלם לנקות את מטחנות קפה), עד הקרקע לתוך אבקה.
הסר כל חתיכות פטריות גדולות שלא לטחון למטה, כמה חתיכות קטנות יהיה בסדר.
הפוך את תערובת ההמבורגר: בקערה גדולה, להשתמש בידיים הנקיות שלך לערבב בעדינות את הבשר, מלח, אבקת פטריות, פלפל שחור ורוטב ווסטרשייר.
מערבבים רק עד שהכל משולב בעיקר, דקה או שתיים. אל תעבדו יותר מדי על תערובת הבשר או שהיא תהפוך לקשוחה ודומה לקציץ בשר.
טופס לתוך קציצות: לעצב את הבשר לתוך 3-4 קציצות, באמצעות כרבע עד שליש קילו לכל פטי, יצירת חריץ קל במרכזים של הקציצות (זה יעזור לשמור על הקציצות שטוח למדי כאשר הם מבשלים, כמו הצדדים נוטים להתכווץ יותר מהמרכז).
מטגנים את הפטריות, ואז הבצל: מכינים את הגריל לחום גבוה וישיר. בעוד הגריל מתחמם, לחמם מחבת sauté גדול על חום גבוה במשך 1 דקה.
מוסיף את הפטריות ויבש-לטגן אותם עד שהם משחררים את המים שלהם, על 2-3 דקות.
מוסיף את הבצלים ואת שמן הזית, לזרוק לשלב ולהמשיך לטגן על חום גבוה 1 דקה.
מוסיפים מלח לטעם ומבשלים עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים. כבה את החימום והנח בקערה.
גריל את ההמבורגרים על חום גבוה, ישיר כדי doneness הרצוי, בין 5-8 דקות לכל צד, בהתאם לעובי של המבורגרים וכמה חם הגריל שלך.
מוסיפים את הגבינה: כאשר ההמבורגרים כמעט מוכנים, מניחים את הגבינה השוויצרית עליהם ומאפשרים לגבינה להמס.
גריל את הלחמניות: צבע את הלחמניות בורגר עם קצת שמן זית וטוסט אותם על הסורגים מחבת או גריל.
להרכיב את ההמבורגרים: להרכיב, לשים המבורגר על הלחמנייה העליון עם בצל מטוגן תערובת פטריות.