המבורגר גבינת סינטה וצ'יפס
מתכון המבורגר גבינת סינטה וצ'יפס יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 4 שעות ו-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1249 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחמניות, שמן צמחי, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו מבשלים את הספר: העליון Sirloin עם תרד תינוק וצ'יפס הביתה, Jack in The Box Mini Sirloin Burgers, ו המבורגרים צ'ילה סינטה עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הצ 'יפס: לשטוף ולחתוך את תפוחי האדמה לאורך 1/4 אינץ' על ידי 1/4 אינץ ' באורך האצבעות ולהחזיק במים קרים במקרר במשך 3 שעות ועד 1 יום. במהלך הטבילה לתפוחי האדמה, לשנות את המים לפחות פעם אחת. זה יעזור להסיר חלק מהעמילן מתפוחי האדמה ולגרום לטגן טוב יותר.
לאחר השריית תפוחי האדמה, להסיר מן המים יבש לטפוח.
מחממים את שמן הירקות בטיגון עמוק עד 300 מעלות F. מבשלים מראש את תפוחי האדמה במשך 3 דקות, מוחקים אותם. לאחר blanching, להחזיר אותם למקרר לפחות 1 שעה. הקירור מסייע ליצור עור crispier במהלך הבישול השני. כדי לסיים, להעלות את טמפרטורת הטיגון ל 350 מעלות F.
תוציא את הצ ' יפס מהמקרר. טען את הצ ' יפס לתוך הסלים לא יותר משליש את עומק הסלים, ומבשלים עד קריספ, סופי 3 עד 4 דקות.
הסר ולאפשר לשמן לטפטף. מתבלים במלח ופלפל.
להמבורגרים: בקערה, למזג את סינטה עם מלח ופלפל, ערבוב טוב אבל לא מעל לערבב. על ערבוב יגרום המבורגרים קשים. מנה את הבשר לתוך 6 כדורים שווים. לאחר מכן, בין שתי צלחות 5 ל -6 אינץ', עם נייר קלף על כל צלחת, לחץ על הכדורים לתוך 1 אינץ ' עבה קציצות.
כדי לבשל, לחמם מחבת גדולה על חום בינוני עם שמן זרעי ענבים עד חם, על1 דקה. לאחר חימום השמן, להוסיף את ההמבורגרים, להפחית את החום בינוני ומבשלים בצד הראשון, 4 עד 5 דקות. ואז להפוך את ההמבורגרים ולבשל, עוד 4 עד 5 דקות. לאחר בישול בצד השני, מוסיפים את הגבינה ומכבים את החום. ההמבורגרים יסיימו עם בישול "carry over", וזה יאפשר גבינה להמס.
במהלך ביצוע מעל בישול, לחמם מחבת שנייה על חום בינוני עם החמאה כדי מעיל החלק התחתון של המחבת, על 1 דקה. לאחר החמאה מחוממת, מוסיפים את הלחמניות בקבוצות וחומים. זה ייקח 1 עד 2 דקות.
הסר את הלחמניות לאחר השחמה ולחזור על התהליך עם הלחמניות הנותרות.
כדי לבנות המבורגר, מניחים עלה רומיין, פרוסת עגבניות והמבורגר עם גבינה על הלחמניה התחתונה. לסיים עם טבעת בצל העליון לחמניה. חזור על המבורגרים הנותרים.