המבורגר גורגונזולה
המבורגרים Gorgonzola עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 454 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את צ'אק, גורגונזולה דולצ' ה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מיני בורגר הודו עם גורגונזולה, המבורגרים כבש Gorgonzola עם תבלין דובדבנים כבושים, ו פורצ'יני-גורגונזולה בורגר עם בשר עגל Demi-Glacé (מתכונים דומים).
הוראות
קנה את הבשר הנכון. עבור המבורגרים עסיסיים, לקבל צ ' אק הקרקע עם תוכן שומן של לפחות 18%. בשר רזה במיוחד רזה לעשות המבורגרים קשים, יבשים. כמו כן, ככל שהבשר טרי יותר, כך ההמבורגר רך וטעים יותר: אם יש בחנות שלך קצבים, בקש מהם לטחון את הבשר הטרי עבורך. (או פשוט לטחון את שלך, בעקבות השיטה שלנו ללא מהומה, ראה להלן.)
מערבבים במלח מאוד, מאוד בעדינות. ככל שאתה להתמודד עם הבשר, ההמבורגר שלך יהיה קשה יותר. בקערה גדולה, למשוך את הבשר לחתיכות קטנות, להוסיף מלח, ולזרוק בעדינות עם אצבעות פרושות בנפרד עד מעורב באופן רופף.
השתמש בידיים רטובות כדי ליצור קציצות. זה מונע מהידיים שלך להיות דביקות. זה גם מאפשר לבשר לבוא יחד מהר יותר ומונע overhandling.
הפוך קציצות דק יותר במרכז. מחלקים את הבשר ל 8 חלקים שווים וליצור 1/4 - כדי 1/2-אינץ ' עבה קציצות. מחלקים gorgonzola ל 4 חלקים שווים; לעצב כל אחד לדיסק ולשים על פטי. דיסקים העליון gorgonzola עם הנותרים 4 קציצות חותם קצוות של קציצות סביב גבינה. בעדינות לעצב קציצות כך שהם על 1/4 אינץ דק יותר במרכז מאשר על הקצוות. (הם יתכווצו ואפילו החוצה בעת הבישול.)
שמור בשר קר עד שהוא הולך על הגריל.
שים את הקציצות במקרר בזמן שהגריל מתחמם. זה עוזר יותר של טעם נושאת שומן להישאר בשר.
השתמש גריל נקי, משומן היטב, מחומם מראש. חתיכות של פסולת לעודד דבק, כפי שעושה משטח unoiled וטמפרטורה נמוכה מדי; אתה רוצה המבורגרים שלך כדי לרחוש במהירות, המשרד למעלה, ולשחרר מן הגריל.
שמור על הגריל בחום גבוה יציב (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 אינץ ' מעל רמת הגריל במשך 2 עד 3 שניות). אם משתמשים בפחם, אתה רוצה גחלים מכוסות אפר כדי לייצר חום אפילו. עם גריל גז, לשמור את המכסה למטה בזמן הבישול; עם גריל פחם, להשאיר את המכסה.
להפוך המבורגרים פעם אחת ובזמן הנכון. סיבוב קבוע יהיה להקשיח ולייבש בשר, ואם אתה להעיף מוקדם מדי, המבורגרים יישארו. מבשלים 2 דקות לכל צד לנדיר, 3 עבור בינוני-נדיר, 4 עבור בינוני, ו 5 עבור עשוי היטב.
אל תלחץ על ההמבורגרים בזמן שהם מבשלים. המיץ מחלחל החוצה מחזיק את רוב הטעם והלחות.
תן להמבורגרים לנוח כמה דקות לפני האוכל. זה מאפשר להם לסיים את הבישול ומאפשר למיצים שלהם, שנאספו על פני השטח במהלך הצלייה, להפיץ מחדש ברחבי פטי.
הסוד האמיתי: לטחון את הבשר שלך.
טחינת בשר בבית היא לא רק קלה יותר ממה שרוב האנשים חושבים, אלא גם עושה את ההמבורגרים הרטובים והטעימים ביותר. ובהתחשב בדאגות הבטיחות התקופתיות לגבי בשר טחון מסחרי, קרקע ביתית היא הדרך ללכת אם אתה אוהב המבורגרים שלך מבושל נדיר או בינוני. מטחנות בשר ידניות (כ - $3
זמינים בחנויות אספקת מטבח, ו מצורפים מטחנה (כ $5
עבור מיקסרים עומדים לעבוד טוב מאוד.
עבור ארבעה המבורגרים 6 גרם, לקנות 1 1/2 ק "ג צ' אק צלי או סינטה, שמירה על שכבה דקה של שומן על הבשר.
לבטיחות נוספת, להביא סיר גדול של מים לרתיחה ומרתיחים את הצלי במשך 30 עד 60 שניות.
חותכים את הבשר לחתיכות 1 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק חתיכות בשר עם 1 כפית מלח. מכסים ומקררים בין לילה.
צנן את המטחנה במשך 30 דקות לפני תחילת (מטחנת קר טוחן ביעילות רבה יותר).
הגדר את המטחנה על פי הוראות היצרן, באמצעות צלחת או הגדרה גס. להאכיל בשר לתוך משפך לטחון, לעצור כדי לנקות את המטחנה במידת הצורך. לשים בשר טחון דרך מטחנת פעם נוספת ולהמשיך עם שלב 2 לעיל.