המבורגר הדגים של אריק ריפר עם זעפרן איולי
המתכון של אריק ריפר דגים בורגר עם איולי זעפרן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. לכי לחנות וקחי שום, מיץ לימון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-שאלוט ויניגרט, איולי זעפרן, ו כתום-זעפרן Aïoli.
הוראות
להזיע בצלצלי שאלוט ושום בחמאה. כאשר מבושל מגניב ושמורה.
מניחים את הקרקע ודגים חתוכים לקוביות בקערת נירוסטה, מוסיפים את שאלוט, שום, פטרוזיליה, מיונז, חרדל וביצה.
מערבבים היטב. מתבלים במלח ים, מיץ לימון ופלפל. תכיני קציצה קטנה ובדיקת טעם. טופס 6.5 אונקיה קציצות לדלות בפירורי panko. שמור על מגש גיליון מרופד קלף.
מניחים כמות קטנה של שמן קנולה במחבת. מניחים בעדינות המבורגר דגים במחבת וחום, ולאחר מכן מניחים בתנור לבשל במשך 3 עד 4 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מברשת את הלחמנייה עם חמאה מרוככת וטוסט בעדינות על החלק העליון שטוח.
מניחים כמות קטנה של איולי זעפרן (ראה מתכון להלן) משני צידי הגליל.
מניחים את המבורגר הדגים על החצי התחתון של רול העליון עם שומר מגולח (מתובל במיץ לימון, מלח ופלפל) וקונפי עגבניות.
מניחים לחמניה למעלה על המבורגר.
מגישים מיד עם איולי זעפרן נוסף בצד.
לטאטא את מיץ לימון, שום, זעפרן לתוך המיונז.
מתבלים במלח ופלפל ושמורה.