קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

המבורגר טונה טרי עם ג'ינג'ר וכוסברה

המבורגר טונה טרי עם ג'ינג'ר וכוסברה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, צ'ילה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סלמון טרי-המבורגרים כוסברה, המבורגרים Tunan ו זנגביל, ו חומוס בקארי עם זנגביל טרי וכוסברה.

הוראות

1
עם סכין חדה מאוד, לחתוך את הטונה לקוביות 1/4 אינץ'. לחלופין, לחתוך את הטונה לחתיכות 1 אינץ ' ודופק במעבד מזון עד רק קצוץ, על 4 פעימות מהירות. תיזהר לא overprocess. מערבבים בעדינות בכוסברה, בצל, מיונז, זנגביל, צ ' ילה, 3/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. לעצב את הטונה לתוך 4 שווה 1 אינץ ' עבה קציצות. מקררים, חשופים, לפחות 20 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים את המבורגרים טונה עד משחימים יפה משני הצדדים אבל עדיין ורוד במרכז, 2 עד 4 דקות בסך הכל. אל תבשלו יותר מדי או שההמבורגרים יהיו יבשים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הגשת הצעות
4
מגישים עם
5
סלט אטריות אורז
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
למון גראס לשתות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
1
קלוריות
1
320, שומן
2
18, קלוריות שומן
1
160, שומן רווי
2
5, חלבון
3
27, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
1000, כולסטרול
6
45, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק