המבורגרים אננס טריאקי
המבורגרים טריאקי אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 830 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, אבקת בצל, רוטב טריאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. 246 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגר טריאקי-אננס, המבורגר טריאקי עם אננס בגריל, ו המבורגר Paleo-Smoky מעשי עם רוטב טריאקי אננס.
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. רססו מתלה חרוך בתרסיס בישול.
מניחים פרוסות אננס על תבנית אפייה צלייה רק עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד. תניח את פרוסות האננס בצד.
מערבבים היטב בקר טחון, פירורי לחם, ערמוני מים, רוטב טריאקי, ביצה, זנגביל טחון, תערובת תיבול אסיאתית, אבקת בצל, ואבקת שום בקערה; מחלקים במחצית טופס 2 קציצות גדולות.
הניחו את הקציצות על המדף הצח.
קציצות צלייה עד להמבורגרים הם השחמה וכבר לא ורוד בפנים, 5 עד 8 דקות לכל צד. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס באמצע המבורגר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מניחים חצי מהחסה על החצי התחתון של כל לחמניה; למעלה עם המבורגר ופרוסת אננס.
מניחים צמרות לחמניה על כריכים ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.