המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל
המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, אבקת צ'ילה, חרדל חום חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים בסגנון קובני, המבורגרים בסגנון קובני על הגריל, ו פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
כדי להפוך את ההתפשטות, לשלב את העונג ואת חרדל בקערה קטנה ומערבבים להתמזג.
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את sirloin, שום, אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה, ורוטב פלפל בקערה גדולה ועונה עם מלח ופלפל. טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסתו, לערבב היטב. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את הלחמניות.
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להעדפה, 5 עד 7 דקות בכל צד עבור בינוני. ממש לפני הקציצות נעשות, להפוך בפעם שנייה ומניח פרוסת חזיר ופרוסת גבינה על גבי כל קציצה. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, בצד לחתוך למטה, על הקצוות החיצוניים של המדף כדי טוסט קל.
כדי להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ את המלפפון החמוץ על הצדדים לחתוך של הלחמניות. על כל תחתית לחמניה, מניחים קציצה.
מוסיפים את צמרות לחמניה ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
ג ' יימס מקניר שימש כשופט הראשי של בניית המבורגר טוב יותר מאז שהחל ב-1990, כשהוא מוביל הן את תהליך הבחירה האזורי והן את שיפוט תחרות הבישול; כיום הוא יושב ראש התחרות הלאומית. הוא מחברם של יותר מארבעים ספרי בישול, כולל המבורגרים, בשר בקר, עוף, תירס, גריל, פיצה, ואת ספר הבישול עמק נאפה סאטר הביתה, וקיבל פרס של מצוינות מן האגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים. מקניר מלמד גם שיעורי בישול ונותן הרצאות קולינריות ברחבי הארץ, והופיע בתוכניות טלוויזיה לאומיות ומקומיות רבות. הוא גר בעמק נאפה.