המתכון "המבורגרים האולטימטיביים של סלמי" יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בכ -30 דקות . תמורת 13.25 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -56 גרם חלבון , 81 גרם שומן , וסך הכל 1165 קלוריות . למתכון הזה מ-Foodnetwork יש 57 מעריצים. אם יש לכם אחוז בשר בקר טחון, יין, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון כף של 84% , המנה הזו מדהימה. פסטה לימון וגבינה עם סלמי, זיתים ותרד , צדפות ברוטב סלמי חריף , ופיצה סלמי גנואה עם בצק דק דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
3
שימו את בשר הבשר והחזיר הטחון בקערה גדולה וצקו מעל את היין. גרדו 3 עד 4 כפות בצל ישירות לקערה כדי לאסוף את הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את האורגנו, השום, הצ'ילי, הגבינה, כף פלפל וזילוף של EVOO.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
5
ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. צרו 4 קציצות גדולות או 12 קציצות קטנות למחבטים. צרו שקע במרכז כל קציצה כדי לעזור להן להתבשל באופן שווה ולמנוע מהן להתנפח.
6
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
סדרו את פרוסות הסלמי על רשת מעל תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ
8
אופים עד שהם מתרככים מעט, בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
9
תן להתקרר.
10
מחממים מחבת ברזל יצוק או פלטה כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הקציצות ומבשלים, תוך כדי הפיכה מדי פעם, כ-10 דקות לקציצות רגילות ו-6 דקות למחבתות. מפזרים מעל את הפרובולונה ומבשלים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
12
מורחים מעט מרוטב הג'יארדיניירה על החצאים התחתונים של הגלילים ומעליהם את הקציצות. מעל מפזרים את הסלמי ומעט רוטב מרינרה מהיר. מכסים בחצאים העליונים של הגלילים.