קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

המבורגרים כבש עם רוטב פטה ותרד

המבורגרים כבש עם רוטב פטה ותרד
המבורגרים כבש עם רוטב פטה ותרד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 764 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כמה חצאי אגוזים, מלח ופלפל, עלי תרד חקלאיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו המבורגר עוף פטה ותרד (הידוע גם כ-Spanakopita בורגר) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב פטה ותרד, כבש, תרד, המבורגרים פטה, ו המבורגרים כבש פטה תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט אגוזי מלך במחבת יבשה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר לצלחת ולהניח בצד.
3
מוסיפים 1/2 כף שמן זית כתית אקסטרה, חצי סיבוב של המחבת, והבצל. מבשלים 5 דקות כדי לרכך, ואז לשים אותם בקערת ערבוב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בעוד בצל מגניב, לשים את החלב, פטה, חצי מיורן או אורגנו, מנטה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת האגוזים במעבד מזון תהליך לרוטב עבה, חלק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מרז ' ורםמרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים כבש לקערה עם הבצל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את המרג ' ורם הנותרים או אורגנו, פפריקה וקינמון. טופס את התערובת לתוך 4 קציצות, דק יותר במרכז ועבה יותר בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נייר אורזנייר אורז
מרז ' ורםמרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חום 1/2 כף שמן זית כתית אקסטרה, במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה ומבשלים את הקציצות 3 עד 4 דקות בכל צד עבור מרכזים ורודים.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת אחרת מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הוסף את שן השום ולתת לו להחדיר את השמן במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיף את התרד ולתת לו לנבול, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום, ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את קציצות הטלה לתחתיות הלחמנייה או ללחם החרוך. לנער את עודף נוזל כפי שאתה להסיר את התרד וערימה אותו על גבי המבורגרים. למרוח את צמרות לחמניה עם רוטב פטה. מכסים את ההמבורגרים עם הלחמנייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי