המבורגרים סלמון עם תרד וג'ינג'ר
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם זנגביל, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו המבורגרים סלמון עם תרד וג'ינג'ר, המבורגרים זנגביל סלמון עם בצל ירוק, ו המבורגר סלמון טרי עם הויסין וג'ינג'ר (דל שומן) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סלמון לקוביות 1/4 אינץ', ואז מערבבים יחד עם תרד, בצל ירוק, זנגביל, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
היכו יחד ביצה לבן ורוטב סויה בקערה קטנה ומערבבים לתוך תערובת סלמון, ולאחר מכן ליצור 4 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד מברשת חמה וקלילה עם שמן. לבשל קציצות, בזהירות פונה פעם אחת, עד חום זהוב מבושל דרך, 6 עד 7 דקות בסך הכל.
מגישים כל המבורגר עם 1 1/2 כפיות ג ' ינג ' ר כבוש.
* קציצות ניתן ליצור 4 שעות קדימה, מקורר על נייר שעווה מצופה גיליון אפייה, ואז מכוסה בניילון נצמד.
כל מנה מכילה כ 179 קלוריות ו 7 גרם שומן.