מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו המהפך האולטימטיבי: מוסקה, המהפך האולטימטיבי: לזניה, ו המהפך האולטימטיבי: המבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להפוך את הקפה ספוג נוזל עבור אצבעות ספוג. מערבבים את הקפה והסוכר יחד, ואז לשפוך לתוך צלחת רדוד עמיד בפני חום. מערבבים בmarsala ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלי
2
בינתיים, להכין את המילוי.
3
שים את הסוכר ואת קורנפלור לתוך סיר בינוני, רצוי לא מקל. מערבבים ב 1 כף של חלב נמדד כדי להפוך את הדבק דק, חלק. להפריד את הביצה, לשים את הלבן לתוך קערה בינונית ומניח אותו בצד, ושחרור החלמון לתוך הסיר. מקציפים את החלמון לתוך הדבק cornflour, ולאחר מכן מערבבים את שאר החלב. לגרד את הזרעים מתוך תרמיל וניל לתוך המחבת, ואז טיפה בתרמיל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך כ 8-10 דקות מבלי לתת את התערובת להרתיח, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעילים עבה את הגב של כף עץ.
כדי להרכיב, קו 23 x 13 x 6cm בדיל כיכר עמוק עם סרט נצמד (ראה שלב 1), משאיר חפיפה בחלק העליון. מקציפים יחד את המסקרפונה ואת הגבינה הרכה, ואז מערבבים לתוך שאר המילוי הקר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכה
מסקרפונהname
7
לטאטא את הלבן ביצה לפסגות נוקשות לקפל בעדינות לתוך המילוי באמצעות כף מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לטבול את אחת האצבעות ספוג בתערובת הקפה, מגלגל אותו סביב בקצרה, במשך כמה שניות בלבד, כדי מעיל לטבול, ואז להרים אותו החוצה לפני שיש לו הזדמנות לקבל רטוב מדי (ראה שלב 2). אם יישאר בקפה, זה יתפורר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימון
9
הנח אותו לאורך בתחתית הפח. לעשות את אותו הדבר עם 5 יותר של אצבעות ספוג, זמירה כדי להתאים במידת הצורך, כך שהם מכסים את החלק התחתון של הפח. כפית מעל מחצית המילוי, להפיץ אותו כדי לכסות את הביסקוויטים (ראה שלב 3), ואז לחזור על ביסקוויט טבילה עם 6 יותר מהם. כף ופרש על שאר המילוי, ואז לטבול ולהניח את שאר האצבעות ספוג מעל (ראה שלב 4). תביא את הסרט נצמד מעל לכסות. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רצועת קליפת לימון
10
כדי לשרת, להפוך על צלחת הגשה בזהירות לקלף את הסרט להיאחז. אבק את החלק העליון עם קקאו לפזר עם פטל, אם שימוש. חותכים ומגישים באותו היום.
טירמיסו בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, קיאנטי, ומוסקטו ד ' אסטי. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.