המהפך האולטימטיבי: מוס שוקולד
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם תמצית vanillan, גלגלית זהב סוכר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: יומן שוקולד, המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד, ו המהפך האולטימטיבי: עוגיות שוקולד צ'יפס.
הוראות
קוצצים את השוקולד דק מאוד ומכניסים אותו לקערה גדולה שתתאים על מחבת של מים רותחים.
מערבבים את הקקאו, הקפה והוניל עם 2 כפות מים קרים, ושופכים על השוקולד.
מניחים את הקערה על המים מבעבעים בעדינות, לתת לו את כל מערבבים, ואז להסיר מהחום. השאר עם קערת השוקולד עדיין על המים, ערבוב מדי פעם כדי לבדוק כאשר נמס.
מערבבים את השוקולד נמס, זה יהיה די עבה. מערבבים 2 כפות מים רותחים והשוקולד יהיה מיד דק ולהפוך חלק משיי. השאר להתקרר מעט.
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות למדי, ואז לטאטא את הסוכר עד עבה ומבריק. מקציפים את היוגורט לשוקולד המקורר. מקפלים כשליש מהחלבונים לתוך תערובת השוקולד באמצעות כף מתכת גדולה, ולאחר מכן בעדינות מאוד לקפל את שאר הלבנים עד שהם מעורבים באופן שווה להיות זהיר לא לערבב יתר או תאבד את נפח המוס. כפית לתוך 4 כוסות קטנות או (125-150 מ " ל) ramekins וצינה במשך כמה שעות, או לילה.
מניחים כל מוס על צלחת או צלחת קטנה. למעלה עם כמה פטל, ואז אבק עם אבקת קקאו קטנה. ישמור עד 2 ימים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
מוס שוקולד עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "