קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות

המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לאוסף שלך, המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 360 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך חלמון ביצה, סוכר גלגלית זהב, סוכר גלגלית זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: מאפינס אוכמניות, מהפך חמוציות קצת, ו המהפך האולטימטיבי: טירמיסו.

הוראות

1
הפוך את פודינג: למזג את הסוכר, אבקת פודינג קורנפלור עם 1 כף חלב כדי להפוך את הדבק נוזלי. הכה בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לגרד את זרעי וניל, להוסיף את התרמיל, ואז לאפשר לבוא רק לרתיחה. מערבבים את זה לתוך הדבק cornflour, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את frache crme עד חלקה.
4
יוצקים לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי לעצור את העור להרכיב, לאפשר להתקרר, ואז להתקרר עד קר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
הפוך את העוגה: תנור חום ל 180C / מאוורר 160C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שמן קל קו הבסיס של 20 ס " מ עגולה עוגה פח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
שים את הסוכר והביצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
להקציף עם מקצפים חשמליים במשך 5 דקות עד עבה מאוד, חיוור בצבע ואת עקביות של קצפת. לנפות את הקמח ובמהירות, אבל בקלילות, לקפל אותו. כפית את התערובת לתוך הפח בזהירות רמה אותו, להיזהר לא למעוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
אופים במשך 25 דקות עד עלה, ואז להסיר להתקרר על מתלה חוט. לקלף נייר בטנה. תחצי את העוגה כך שיהיה לך חצי מעגל. (החצי השני יכול להיות קפוא בפעם אחרת.) לפצל את חצי המעגל לשניים עם סכין, ואז כריך בחזרה יחד עם פרי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ממרח פירות פטל2 כפות ממרח פירות פטל
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
שים את הסוכר ואת גרידת סיד עבור הפרי לתוך מחבת עם 2 כפות מים. מביאים לאט לרתיחה עד הסוכר מומס, ואז בועה עבור 1-2 דקות עד סירופי. עצה באוכמניות, ואז לבשל לזמן קצר מאוד, ערבוב פעם או פעמיים בלבד, רק עד שהם מתחילים לפרוץ ולשחרר את המיצים שלהם (אבל עדיין להישאר שלם) ואתה מקבל סירופ סגול. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
את שכבות הספוג והפודינג ניתן לבנות עד 2-3 שעות לפני כאשר אתה רוצה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12
חותכים את ספוג ריבה לקוביות, ואז למקם בבסיס צלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
טפטוף מעל המרסלה. שמור על פירות יער בחזרה למעלה, ואז כפית את השאר על הספוג עם סירופ קטן. זרוק את התרמיל מן פודינג, ואז לשפוך אותו על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
14
רק לפני ההגשה, לנצח את היוגורט, מסקרפונה וסוכר יחד עד חלקה וקרם. ערימה על רפרפת, ואז טפטוף על פירות שמורים וסירופ. השתמש שיפוד לסובב כמה מיצים דרך ציפוי שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
מגישים מיד או סירופ discolours את הציפוי. עדיף לאכול את זה באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "