קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות

המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לאוסף שלך, המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 360 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך חלמון ביצה, סוכר גלגלית זהב, סוכר גלגלית זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: מאפינס אוכמניות, מהפך חמוציות קצת, ו המהפך האולטימטיבי: טירמיסו.

הוראות

1
הפוך את פודינג: למזג את הסוכר, אבקת פודינג קורנפלור עם 1 כף חלב כדי להפוך את הדבק נוזלי. הכה בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לגרד את זרעי וניל, להוסיף את התרמיל, ואז לאפשר לבוא רק לרתיחה. מערבבים את זה לתוך הדבק cornflour, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את frache crme עד חלקה.
4
יוצקים לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי לעצור את העור להרכיב, לאפשר להתקרר, ואז להתקרר עד קר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הפוך את העוגה: תנור חום ל 180C / מאוורר 160C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
שמן קל קו הבסיס של 20 ס " מ עגולה עוגה פח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
שים את הסוכר והביצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להקציף עם מקצפים חשמליים במשך 5 דקות עד עבה מאוד, חיוור בצבע ואת עקביות של קצפת. לנפות את הקמח ובמהירות, אבל בקלילות, לקפל אותו. כפית את התערובת לתוך הפח בזהירות רמה אותו, להיזהר לא למעוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סכין קילוףסכין קילוף
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
אופים במשך 25 דקות עד עלה, ואז להסיר להתקרר על מתלה חוט. לקלף נייר בטנה. תחצי את העוגה כך שיהיה לך חצי מעגל. (החצי השני יכול להיות קפוא בפעם אחרת.) לפצל את חצי המעגל לשניים עם סכין, ואז כריך בחזרה יחד עם פרי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ממרח פירות פטל2 כפות ממרח פירות פטל
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
שים את הסוכר ואת גרידת סיד עבור הפרי לתוך מחבת עם 2 כפות מים. מביאים לאט לרתיחה עד הסוכר מומס, ואז בועה עבור 1-2 דקות עד סירופי. עצה באוכמניות, ואז לבשל לזמן קצר מאוד, ערבוב פעם או פעמיים בלבד, רק עד שהם מתחילים לפרוץ ולשחרר את המיצים שלהם (אבל עדיין להישאר שלם) ואתה מקבל סירופ סגול. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
את שכבות הספוג והפודינג ניתן לבנות עד 2-3 שעות לפני כאשר אתה רוצה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
חותכים את ספוג ריבה לקוביות, ואז למקם בבסיס צלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
טפטוף מעל המרסלה. שמור על פירות יער בחזרה למעלה, ואז כפית את השאר על הספוג עם סירופ קטן. זרוק את התרמיל מן פודינג, ואז לשפוך אותו על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
14
רק לפני ההגשה, לנצח את היוגורט, מסקרפונה וסוכר יחד עד חלקה וקרם. ערימה על רפרפת, ואז טפטוף על פירות שמורים וסירופ. השתמש שיפוד לסובב כמה מיצים דרך ציפוי שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
מגישים מיד או סירופ discolours את הציפוי. עדיף לאכול את זה באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

מרכיבים

25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר2חתיכות טופי הית' בראבקת פודינגאבקת פודינג3חתיכות טופי הית' ברקורנפלורקורנפלור3501 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב דל שומן למחצהחלב דל שומן למחצה1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות1תרמיל וניל, חריץ לאורכיםתרמיל וניל, חריץ לאורכים2001 לב מפאלדי טרי אם אפשר7 fl עוז אמבטיה חצי שומן קרם fraîche7 fl עוז אמבטיה חצי שומן קרם fraîche50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אוכמניות בר 'St Dalfour ללא תוספת סוכר' פריאוכמניות בר 'St Dalfour ללא תוספת סוכר' פרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר1קטןסיד גרידהסיד גרידה225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יוגורט יווני 8oz tub אורגנייוגורט יווני 8oz tub אורגני250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.9oz אמבטיה אור מסקרפונה9oz אמבטיה אור מסקרפונה2חתיכות טופי הית' ברגלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "