המיוחד של רינו
המנה המיוחדת של רינו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פטריות פורצ'יני, קמח, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו המיוחד של ג'ו, המיוחד של ג'ו, ו מיוחד של ג'ו (הדרך שלי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את העגל והעוף לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', בין יריעות ניילון נצמד או נייר שעווה.
מוסיפים את הקמח לצלחת רדודה גדולה. תחפור את העגל והעוף בקמח.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל לחום בינוני עד נמוך.
מוסיפים עגל ועוף וחום בצד 1 בלבד.
מוסיפים את כל הפטריות והטחון במשך 1 עד 2 דקות.
מסננים את השמן מהמחבת, מוסיפים את השרימפס ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיף את הברנדי בזהירות להצית אותו עם משחק מטבח ארוך לשרוף את האלכוהול. מערבבים את השמנת החמאה הכבדה ולתת לרוטב להפחית במשך 3 עד 4 דקות. מוכן לשרת.
מסדרים 1 חתיכת עגל, 1 חתיכת עוף ו 1 שרימפס על כל צלחת הגשה. למעלה עם כמה פטריות ורוטב ומקשטים עם פטרוזיליה. ניתן להגיש על פסטה, אם תרצה.