המנטשן במילוי בראוניז
צריך הר ד ' אובר ללא חלב וצמחוני? המנטשן עם מילוי בראוניז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצה, אבקת אפייה, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: עקיצות בראוני במילוי מסקרפונה וניל, עוגיות כריך בראוניז שוקולד במילוי תות, ו עוגיות בראוני במילוי קרם קרמל מלוח.
הוראות
מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם. מערבבים פנימה את השמן הצמחי, מיץ התפוחים, מיץ הלימון ותמצית הווניל.
מערבבים את אבקת האפייה לקמח ומוסיפים אותה לתערובת הביצים תוך ערבוב ליצירת בצק. עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות או למשך הלילה.
מכינים את המילוי: מערבבים את תערובת הבראוניז, הביצים, המים והשמן הצמחי ומערבבים היטב. (ניתן גם לעקוב אחר הוראות החבילה ולהשתמש בגרסה דלת השומן, אם תרצה). מקררים את בלילת הבראוניז למשך 3 שעות או למשך הלילה.
מוציאים את בצק העוגיות מהמקרר ונותנים לו לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מערבבים את הביצה וכף המים להכנת שטיפת ביצים.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרדדים מחצית מהבצק על פיסת נייר קלף ארוכה למלבן בעובי של 1/4 אינץ'. השתמש בחותך עוגיות עגול גדול כדי לחתוך עיגולים בבצק.
מוציאים את שאריות הבצק מסביב לעיגולים.
בעזרת שתי כפות מניחים 1 כף בלילת בראוניז צוננת במרכז כל עיגול בצק עוגיות.
מברישים את שולי עיגולי העוגיות בשטיפת ביצים.
מקפלים את העוגיה לצורה משולשת, מביאים את הקצוות כלפי מעלה כך שהם חופפים חלקית את מילוי הבראוניז. צובטים את הפינות כדי לאטום את הבצק.
מברישים את המנטשן בשטיפת ביצים. חזור על הפעולה עם שאר העיגולים והחצי השני של הבצק.
מעבירים את נייר הקלף המחזיק את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתחתית העוגיות מזהיבה בהירה, כ -10 דקות.