המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): Moules דיז' ון
המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): Moules דיז' ון הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1131 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שאלוט, שמנת כבדה, פלפל טרי סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): פילה מיניון עם חמאת חרדל, המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, ו המרכיב הסודי (דבש): חרדל דבש שמנת עבור פירות ים.
הוראות
מניחים את המולים והקמח בקערה ענקית, ומכסים במים קרים. השאירו את המולים להשרות בזמן שאתם מכינים את שאר החומרים, והם יבעטו כל חול שהם עלולים לחסוך בבטן שלהם. לבסוף, לנקז ולשטוף את המולים. זרוק כל מה שפתוח.
במחבת גדולה ורחבה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כאשר אדוות השמן, להוסיף את שאלוט כרישה, ומתבלים עם מלח ופלפל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים וריחניים, אבל לא זהב: כ 3 דקות. מנמיכים את החום, ומוסיפים את השום, מערבבים אותו עם הירקות האחרים במשך כ 45 שניות. לאחר מכן מוסיפים את היין, ואת הקורנית, ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל. לכסות את הסיר, לשמור אותו על אש נמוכה, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את המולים, ומעלים את החום לגובה בינוני. שמור על הסיר מכוסה. המולים מבושלים כשכולם נפתחים. זה לוקח בערך 5 דקות. השליכו כל מי שנשאר סגור בעקשנות.
לכבות את החום, ומערבבים את חרדל ואת השמנת, עד לשלב היטב לתוך המרק. לטעום את המרק לתיבול, ולהתאים לפי הצורך.
מגישים מיד, עם באגט גדול לקרוע לגזרים לטבול לתוך המרק.