המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): פילה מיניון עם חמאת חרדל
המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): פילה מיניון עם חמאת חרדל נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך חרדל דגנים, מדליונים של פילה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): Moules דיז' ון, ו פילה מיניון עם רוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לערבב יחד את החמאה הרכה ואת שני חרדל. טופס יומן על שני סנטימטרים באורך, לגלגל אותו בניילון נצמד. להכניס למקרר עד סט - על 1 שעה.
תוציא את החמאה מהמקרר. מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
טפטוף הבשר קל מאוד עם שמן צמחי, ולשפשף את הבשר כך שהוא לחלוטין, אבל קלות, מצופה בשמן. מתבלים את הבשר היטב עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מניחים את מדליונים בשר במחבת ברזל יצוק חם (בהתאם לגודל של המחבת שלך, זה יכול להיעשות בשתי קבוצות). לצרוב עד קרום חום כהה נוצר בצד הראשון-על 8 דקות. הפעל את המדליונים מעל, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית רק מגיע 130 מעלות F, על עוד 4 עד 5 דקות.
מניחים את המדליונים על מגש הגשה, וחותכים את יומן חמאת החרדל ל -8 מטבעות.
מניחים מטבע אחד של חמאה על גבי כל סטייק חם צנרת, ולתת לו להמיס בזמן שהסטייק מונח.
מגישים מיד, עם כמה באגט או תפוחי אדמה מאודים רגיל לדלות את מיצי חמאה ובשר נוספים.