המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות
המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חצי וחצי, תפוחי אדמה מתוקים, חרדל תבואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): מייפל בייבי צלעות, פירה מייפל בטטות, ו פירה מייפל בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מוסיפים מלח לפי הטעם (כ 1 כפית לליטר) ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום להתבשל לבשל עד תפוחי אדמה מציעים שום התנגדות כאשר דקר עם סכין קילוף, על 10 דקות.
ניקוז במסננת להגדיר מעל כיור.
בינתיים, מחממים חמאה וחצי בסיר רוטב קטן על אש נמוכה עד מומסת.
לחץ על בטטות דרך ריסר תפוחי אדמה לתוך סיר מקורי. באמצעות מרית גומי, מערבבים בתערובת חמאה, סירופ מייפל וחרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.