המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): צלעות תנור צ' יפוטלה
המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): צלעות תנור צ' יפוטלה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 134 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1788 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו צלעות של תינוק, סוכר מגורען, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים, המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט, ו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): קטשופ צ' יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן על בינוני גבוה, ומוסיפים את הבצל והשום. Sauté עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט הצלעות; הופכים את החום לנמוך, ומבשלים שנחשפו במשך 25 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
שים את הצלעות ואת הרוטב בשקית פלסטיק גדולה sealable, ומקרר לילה.
מחממים את התנור ל 149°. מסדרים את הצלעות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, מתבלים במלח ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים במשך 2 1/2 שעות. בינתיים, להביא את רוטב ברביקיו לרתיחה בסיר על הכיריים. מרתיחים במשך 3 דקות, ומניחים בצד.
לחשוף את הצלעות, להפוך אותם, ולאפות 30 דקות נוספות.
מברשת עם רוטב ברביקיו משני הצדדים, ומגישים חם.