קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

המרכיב הסודי (קפה): שעועית אספרסו קליפת שוקולד כהה

המרכיב הסודי (קפה): שעועית אספרסו קליפת שוקולד כהה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 397 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם $1.89 למנה נופל בתקציב שלך, המרכיב הסודי (קפה) : אספרסו שעועית שוקולד מריר עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון לנסות. לכי לחנות וקחי פולי אספרסו מצופים בשוקולד, שוקולד, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (קפה): צדפות צרובות עם אספרסו Beurre Blanc, קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר, ו גלידת קפה גלידה עם שוקולד מריר-ים מלח שקדים קליפה.

הוראות

1
ממיסים 10 אונקיות של שוקולד בדוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
להקציף באבקת אספרסו מיידית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
יוצקים על גיליון אפייה מצופה בנייר קלף כדי ליצור מחוספס 7 אינץ 'על ידי מלבן 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים את הקערה בחזרה על הדוד הכפול, ולהוסיף הנותרים 2 אונקיות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
לחץ על פולי אספרסו קצוצים בעדינות לתוך מלבן של שוקולד על קלף.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
יוצקים הנותרים 2 אונקיות שוקולד נמס מעל, מתפשט באופן שווה עם מרית סיליקון. אפשר לשבת במקרר להקשיח במשך 2 שעות. לפרוץ לרסיסים עם ידיים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה