המרשמלו המפורסם של אמילי
המרשמלו המפורסם של אמילי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", מים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו המרשמלו המפורסם של אמילי, טירמיסו המפורסם של אמילי, ו כריכי הבשר המפורסמים של אמילי (מתכונים דומים).
הוראות
אבק צלחת מרובע 9x9 אינץ 'בנדיבות עם סוכר' ממתקים.
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, מערבבים יחד סוכר לבן, סירופ תירס ו 3/4 כוס מים.
חום עד 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה.
בעוד הסירופ מתחמם, מניחים את המים הנותרים בקערת מתכת ומפזרים ג ' לטין על פני השטח.
מניחים קערה מעל מים רותחים עד ג ' לטין מומס לחלוטין. שמור במקום חם עד סירופ הגיע לטמפרטורה.
הסר סירופ מחום ותערובת ג ' לטין להקציף לסירופ חם. תניח בצד.
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. ממשיכים להכות, לשפוך תערובת סירופ לתוך חלבונים ביצה בזרם דק, עד החלבונים ביצה הם נוקשים מאוד. מערבבים וניל.
מורחים באופן שווה במחבת מוכן ולתת לנוח 8 שעות או לילה לפני חיתוך.