קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המרשמלו המפורסם של אמילי

המרשמלו המפורסם של אמילי
המרשמלו המפורסם של אמילי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", מים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו המרשמלו המפורסם של אמילי, טירמיסו המפורסם של אמילי, ו כריכי הבשר המפורסמים של אמילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אבק צלחת מרובע 9x9 אינץ 'בנדיבות עם סוכר' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, מערבבים יחד סוכר לבן, סירופ תירס ו 3/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
חום עד 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בעוד הסירופ מתחמם, מניחים את המים הנותרים בקערת מתכת ומפזרים ג ' לטין על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים קערה מעל מים רותחים עד ג ' לטין מומס לחלוטין. שמור במקום חם עד סירופ הגיע לטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הסר סירופ מחום ותערובת ג ' לטין להקציף לסירופ חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. ממשיכים להכות, לשפוך תערובת סירופ לתוך חלבונים ביצה בזרם דק, עד החלבונים ביצה הם נוקשים מאוד. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מורחים באופן שווה במחבת מוכן ולתת לנוח 8 שעות או לילה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'