קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

הנקניקייה האיטלקית תוצרת בית של רוברט

הנקניקייה האיטלקית תוצרת בית של רוברט
אם יש לכם זרעי שומר, יין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו נקניק איטלקי תוצרת בית, כריכי נקניק איטלקי תוצרת בית, ו נקניק איטלקי מתוק תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את היין האדום הצונן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את הסוכר והמלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מפזרים את אבקת השום, אורגנו, פלפל שחור, פפריקה, זרעי שומר, זרעי אניס, פתיתי פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, פלפל קאיין, בצל טחון, זרעי כוסברה, מייס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מייס קרקעמייס קרקע
4
מערבבים את חזה טורקיה חזיר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מערבבים היטב כך התבלינים מופצים באופן שווה בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
קו שניים או שלושה גיליונות אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מגלגלים את תערובת הבשר לתוך כדורי 1/4 כוס, לשטח עד 1/2 אינץ ' עבה, ומניחים שכבה אחת על תבנית האפייה. מכסים בשכבה נוספת של פלסטיק, להקפיא עד מוצק. לאחר מוצק, במקום קציצות לתוך שקית פלסטיק resealable לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.