קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

הנקניקייה האיטלקית תוצרת בית של רוברט

הנקניקייה האיטלקית תוצרת בית של רוברט
אם יש לכם זרעי שומר, יין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו נקניק איטלקי תוצרת בית, כריכי נקניק איטלקי תוצרת בית, ו נקניק איטלקי מתוק תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את היין האדום הצונן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לטאטא את הסוכר והמלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מפזרים את אבקת השום, אורגנו, פלפל שחור, פפריקה, זרעי שומר, זרעי אניס, פתיתי פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, פלפל קאיין, בצל טחון, זרעי כוסברה, מייס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מייס קרקעמייס קרקע
4
מערבבים את חזה טורקיה חזיר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מערבבים היטב כך התבלינים מופצים באופן שווה בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
קו שניים או שלושה גיליונות אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מגלגלים את תערובת הבשר לתוך כדורי 1/4 כוס, לשטח עד 1/2 אינץ ' עבה, ומניחים שכבה אחת על תבנית האפייה. מכסים בשכבה נוספת של פלסטיק, להקפיא עד מוצק. לאחר מוצק, במקום קציצות לתוך שקית פלסטיק resealable לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.