אם יש לכם זרעי שומר, יין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו נקניק איטלקי תוצרת בית, כריכי נקניק איטלקי תוצרת בית, ו נקניק איטלקי מתוק תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את היין האדום הצונן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מערבבים היטב כך התבלינים מופצים באופן שווה בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
קו שניים או שלושה גיליונות אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
7
מגלגלים את תערובת הבשר לתוך כדורי 1/4 כוס, לשטח עד 1/2 אינץ ' עבה, ומניחים שכבה אחת על תבנית האפייה. מכסים בשכבה נוספת של פלסטיק, להקפיא עד מוצק. לאחר מוצק, במקום קציצות לתוך שקית פלסטיק resealable לאחסן.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.