קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

הסויה של שרה במרינדה וגבינת שמנת-סלמון ממולא

הסויה של שרה במרינדה וגבינת שמנת-סלמון ממולא
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? הסויה של שרה במרינדה וסלמון ממולא גבינת שמנת יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.87 דולר למנה. 67 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם רוטב טריאקי, דבש, פילה סלמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה מרהיב. נסו הסויה של שרה במרינדה וגבינת שמנת-סלמון ממולא, המבורגר ממולא גבינה ובצל עם צ'אטני עגבניות בגריל וירקות כבושים, ו סלמון ממולא עם בצל תרד וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את רוטב הסויה, הדבש, 2 כפות החרדל, הג ' ינג ' ר, השום ופתיתי הפלפל האדום בקערה בינונית. מסדרים את פילה הסלמון בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פילה סלמוןפילה סלמון
רוטב סויהרוטב סויה
חרדלחרדל
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים את המרינדה על הסלמון, הופכים פילה לציפוי שני הצדדים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
3
בינתיים מכינים את מלית הסלמון על ידי שילוב גבינת השמנת, הבצל הירוק ו 1/2 כפית חרדל בקערה קטנה. מקררים עד לבישול הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצל ירוקבצל ירוק
מילוימילוי
חרדלחרדל
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף, ומשמנים מעט נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
מוציאים סלמון מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
6
חותכים חריץ בחלק העבה ביותר של כל פילה כדי ליצור כיס קטן. כף תערובת גבינת שמנת לכיס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
7
מניחים סלמון בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מבשלים סלמון בתנור שחומם מראש למשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור; כפית רוטב טריאקי מעל פילה ומפזרים שומשום. הפחיתו את החום ל -300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מבשלים עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי
זרעי שומשוםזרעי שומשום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור