הסזון
הסזון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 40 . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו כוסברה ב "להבה", חיטה מלאה, גרגרי גן עדן בצפיפות באש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו Sour Saison (For Advanced Homebrewers) (מתכונים דומים).
הוראות
יום אחד לפני יום הבירה, לעשות המתנע עם השמרים שלך.
להביא fermentables ומים לעשות חמישה גלונים לרתיחה על חום גבוה.
לאחר רתיחה מתגלגל מושגת, להתחיל טיימר במשך 90 דקות.
הוסף את המינון הראשון כשות עם 60 דקות עזבו.
בסוף 90 דקות, להסיר מהחום ומיד להוסיף כשות ותבלינים הנותרים.
הוסף מים קרים נקיים לעשות 5.5 גלונים. לקרר את wort עד מתחת 21° עם אמבט קרח או צ ' ילר wort. זכור לשמור על דברים סניטריים עבור כל שלב לאחר הרתיחה.
להעביר את wort לדלי תסיסה מחוטא או carboy.
הוסף מנעל אוויר וקריר ל 20° אם לא כבר שם. גם מגניב המתנע שמרים68.
לאחר wort מגיע 20°, לאוורר את wort ו המגרש שמרים.
תן לטמפרטורת הבירה לעלות ל 27° כפי שהוא מותסס. אם זה לא לגמרי להחליש אתה יכול להוסיף חבילה של שמרים שמפניה יבשים כדי לסיים את העבודה. זה צריך להתייבש לכוח משיכה סופי של כ 1.008 ל 1.010 לפני הביקבוק.
בקבוק או חבית הבירה, carbonating ל 3 עד 3.5 כרכים.