קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות100
מגזין

הסזון

הסזון
הסזון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 40 . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו כוסברה ב "להבה", חיטה מלאה, גרגרי גן עדן בצפיפות באש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו Sour Saison (For Advanced Homebrewers) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד לפני יום הבירה, לעשות המתנע עם השמרים שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
להביא fermentables ומים לעשות חמישה גלונים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לאחר רתיחה מתגלגל מושגת, להתחיל טיימר במשך 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
הוסף את המינון הראשון כשות עם 60 דקות עזבו.
5
בסוף 90 דקות, להסיר מהחום ומיד להוסיף כשות ותבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6
הוסף מים קרים נקיים לעשות 5.5 גלונים. לקרר את wort עד מתחת 21° עם אמבט קרח או צ ' ילר wort. זכור לשמור על דברים סניטריים עבור כל שלב לאחר הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
7
להעביר את wort לדלי תסיסה מחוטא או carboy.
8
הוסף מנעל אוויר וקריר ל 20° אם לא כבר שם. גם מגניב המתנע שמרים68.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
לאחר wort מגיע 20°, לאוורר את wort ו המגרש שמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
תסיסה במשך 7 עד 10 ימים.
11
תן לטמפרטורת הבירה לעלות ל 27° כפי שהוא מותסס. אם זה לא לגמרי להחליש אתה יכול להוסיף חבילה של שמרים שמפניה יבשים כדי לסיים את העבודה. זה צריך להתייבש לכוח משיכה סופי של כ 1.008 ל 1.010 לפני הביקבוק.
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
12
בקבוק או חבית הבירה, carbonating ל 3 עד 3.5 כרכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ