הסיוט של אלמו: כרוב ניצנים עם בצל ובייקון
הסיוט של אלמו: כרוב ניצנים עם בצל ובייקון נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו בייקון, פלפל, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מגורר עם בייקון & בצל, כרוב ניצנים מגורר עם בייקון ובצל, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון & בצל.
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, מעל חום בינוני, מוסיפים את הבייקון. לדקלם את השומן ומבשלים עד חום פריך וזהוב. בשלב זה, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף.
ממלאים סיר קטן במים מלוחים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את העלים הנבטים ואת blanch במשך כ 3 דקות.
מעבירים את העלים לקערה גדולה של מי קרח.
ניקוז. לחמם את הבייקון ואת הבצל במחבת עד רוחש, ולאחר מכן להוסיף את העלים נבטים blanched ומבשלים עוד 2 דקות.
לזרוק יחד היטב ולסיים עם חמאה טרגון טרי. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולהעביר לקערת הגשה.