הסלט של קרלוס קונריק
סלט Carlos Conrique דורש בערך 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם אבוקדו קליפורני חזק בשלים, אשכוליות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: הסלט של קרלוס קונריק, סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, ו סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה.
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים רצועות טורטייה, על 8 בכל פעם, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 2 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
חצי תשוקה תשבץ פירות כפית זרעים עיסה לתוך קערה.
לטאטא בסוכר, מיץ ליים, ומלח, ולאחר מכן להוסיף שמן זית בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
חותכים את הקליפה, כולל כל הדורית הלבנה, מאשכולית עם סכין חדה, ועובדים על קערה אחרת, חותכים חלקים חופשיים ממברנות.
יוצקים את מיצים מן הקערה להקציף 3 כפות לתוך ההלבשה.
אבוקדו רבעון אורך, ואז בור וקליפה.
חותכים לחתיכות בגודל ביס.
לזרוק חסה, סעיפי אשכוליות, אבוקדו, ו nasturtiums עם רוטב בקערת סלט גדולה.
מוסיפים רצועות טורטייה וזורקים לשלב.