סלט Carlos Conrique דורש בערך 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם אבוקדו קליפורני חזק בשלים, אשכוליות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: הסלט של קרלוס קונריק, סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, ו סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה.
הוראות
1
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים רצועות טורטייה, על 8 בכל פעם, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
חצי תשוקה תשבץ פירות כפית זרעים עיסה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא בסוכר, מיץ ליים, ומלח, ולאחר מכן להוסיף שמן זית בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
חותכים את הקליפה, כולל כל הדורית הלבנה, מאשכולית עם סכין חדה, ועובדים על קערה אחרת, חותכים חלקים חופשיים ממברנות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
יוצקים את מיצים מן הקערה להקציף 3 כפות לתוך ההלבשה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
אבוקדו רבעון אורך, ואז בור וקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
8
חותכים לחתיכות בגודל ביס.
9
לזרוק חסה, סעיפי אשכוליות, אבוקדו, ו nasturtiums עם רוטב בקערת סלט גדולה.