קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות64
מגזין

הסלמון האסייתי של איליי.

הסלמון האסייתי של איליי.
הסלמון האסייתי של איליי הוא אולי המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו זנגביל, שמן שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו סלמון עם בוק צ'וי, רוטב אסייתי ורוי סלמון, סלמון אסייתי, ו סלמון אסייתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8 על 12 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
שים את הסלמון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בכוס ערבוב, לשלב את רוטב סויה, חומץ אורז, מיץ לימון, רוטב צדפות, רוטב דגים, שמן שומשום, רסק צ 'ילי, בצל ירוק, שום, וג' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
חומץ אורזחומץ אורז
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטב דגיםרוטב דגים
שמן שומשוםשמן שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
4
יוצקים 1/3 של תערובת רוטב סויה על פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
רוטב סויהרוטב סויה
5
מפזרים את panko באופן שווה על פילה.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
6
יוצקים את שאר תערובת רוטב הסויה באופן שווה על פני panko. הקפד להשרות את panko לחלוטין ואם כל בורח, כפית בחזרה על הסלמון. מניחים בצד במשך 15 דקות, משאיר את כל הרוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
סלמוןסלמון
פאנקו.פאנקו.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בינתיים, מחממים את התנור ל 500 מעלות F. צולים את הסלמון במשך 18 עד 20 דקות, או במשך כ 12 דקות לאינץ ' בחלק העבה ביותר של הסלמון. הטמפרטורה הפנימית תהיה 120 מעלות F על מדחום בשר כאשר זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
הסר מהתנור, לעטוף בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.