גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, מים, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט ביצים מפורסם בעולם, הסלט המפורסם בעולם של קים, ו טארט טאטן המפורסם בעולם.
הוראות
1
1 ב stockpot גדול, כבד, נקניק איטלקי חום, פירוק כפי שאתה מערבבים.2
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם עד הבצלים מתרככים.3
מוסיפים בזיליקום, פטרוזיליה, סוכר חום, מלח, פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור.5 מערבבים היטב בקושי להביא לרתיחה.6 מערבבים ביין אדום.7 מבשלים על נמוך, ערבוב לעתים קרובות במשך שעה לפחות. רתיחה ארוכה יותר עושה לרוטב טוב יותר, רק להיזהר לא לתת לו לשרוף!8 לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה.9 רוטב כפית מעל אטריות ספגטי מנוקזות ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
אבקת זרעי אהבה
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום