קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הסרטנים Etouffee

הסרטנים Etouffee
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, הסרטנים Etouffee, ו הסרטנים Étouffée (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת תחתית כבדה להמיס חמאה ולהוסיף קמח לעשות רביכה. מערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהוא לוקח על צבע בז ' ומאבד את הטעם floury; על 30 דקות. כאשר רביכה נעשה, מערבבים ירקות, בייקון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים בירה, מיץ צדפות, עלה דפנה, תבלינים וחצי. מערבבים, ולכסות סיר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בואו להתבשל במשך 30 עד 45 דקות. לקראת סוף זמן הבישול, מוסיפים סרטנים מבושלים ומגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע

שרדונה, Gruener Veltliner, ו Muscadet הם הבחירה העליונה שלי עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.