העוגה הלעיסה של דודה גלין
העוגה הלעיסה של דודה גלין עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, קוקוס, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 40%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגיות המולסה הלעיסות של דודה מארי, עוגת דודה נון, ו העוגה הדרומית של דודה מרי.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר החום, הקמח והחמאה.
מוסיפים ביצים ווניל ומערבבים היטב. מקפלים פנימה קוקוס, אגוזי פקאן ושוקולד צ ' יפס עד לאיחוד טוב.
מורחים את הבלילה בצורה אחידה בתבנית המוכנה ואופים 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם המוחדר באמצע יוצא נקי. מצננים את העוגה לחלוטין בתבנית לפני שחותכים אותה לריבועים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "