העוגייה הטובה ביותר אי פעם
העוגייה הטובה ביותר אי פעם היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . גשו לסופר וקנו התקצרות, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו גן עדן מוחלט, העוגיות הטובות ביותר של רוברט, ו רוטב חמוציות מוחלט הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר הקצר והלבן. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה וקרם טרטר; מערבבים לתוך תערובת הסוכר כדי ליצור בצק. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק עד 1/4 אינץ ' בעובי.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.