העוף בגריל של דבורה
העוף בגריל של דבורה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, בצל ירוק, עגבניות רומא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו מחית תפוחי האדמה של דברה, סלט עדשים של דבורה מדיסון, ו כרוב חריף מטוגן בלואיזיאנה של דבורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מניחים את חצאי חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/2 אינץ'.
מברשת כל חזה עוף עם שמן זית, ומפזרים קמצוץ של מלח שום.
גריל את חזה העוף על הגריל שחומם מראש עד שהבשר כבר לא ורוד בפנים ולעוף יש סימני גריל טובים, 5 עד 8 דקות לכל צד. להעביר עוף לחלק קריר יותר של הגריל כדי להתחמם.
בעוד העוף מתבשל, מערבבים יחד את העגבניות, בזיליקום, בצל ירוק, שום, מלח, פלפל שחור ומיץ לימון בקערה.
מניחים חתיכת 8 אינץ ' מרובע של רדיד אלומיניום על הגריל, ולהעביר חזה עוף מבושל על הנייר. למעלה חזה עוף עם כ 1/4 כוס של תערובת עגבניות, ומפזרים את ציפוי עם כ 2 כפיות של גבינת פרמזן. חזור על החתיכות האחרות של עוף.
סגור את המכסה על הגריל, וגריל את השדיים עוף עד ציפוי חם, 2 עד 3 דקות יותר.